Ons Team

Josh Bowman

Dr. Josh Bowman is geboren en opgegroeid in Ohio, USA. Na het afronden van zijn studie in psychologie en Biochemie in 2005 aan Eastern Michigan Universiteit, Ypsilanti, Michigan USA. Is hij gestart aan zijn opleiding als chiropractor aan “Life University College of Chiropractic” in Marietta, Georgia USA, de erkende leider in chiropractische zorg onderwijs. Direct na het behalen van zijn diploma in 2009 is Dr Josh Bowman naar Nederland verhuisd om hier aan de slag te gaan als chiropractor.
Van 2009 tot 2012 heeft Dr. Josh Bowman gewerkt in “Rugcentrum Barendrecht”.
Vanaf januari 2013 heeft Dr. Josh Bowman de praktijk overgenomen en het “Bowman Chiropractie” genoemd.

 

 

Vanessa Moorcroft

Vanessa MoorcroftVanessa is geboren in Zuid- Afrika waar zij ook haar studie tot chiropractor heeft behaald aan de universiteit van Johannesburg in 2013. Na een aantal jaar in Zuid-Afrika te hebben gewerkt onder andere in haar eigen praktijk, heeft zij de stap genomen om naar Nederland de verhuizen.

Vanessa behandeld diverse lichamelijke aandoeningen bij jong en oud. Zij heeft veel affiniteit met het behandelen van baby’s en kinderen. Vanessa is ook zeer bekend met het behandelen van sportblessures  waaronder van dansen.

 

Assistentes

Hilde Bowman

Hilde is sinds januari 2013 werkzaam in de praktijk in Barendrecht. Zij heeft haar baan als Sales Medewerker achter zich gelaten om zich compleet op haar werk te storten als assistent bij Bowman Chiropractie. Service verlenen is haar niet vreemd, ze heeft in 2007 de Hotel School afgerond en is altijd werkzaam geweest in een service verlenende omgeving. Hilde is aanwezig om dinsdag, donderdag en zaterdag.

 

 

 

 

Lisette Mol

Lisette Mol heeft voorheen al eerder samen gewerkt met Josh ten tijde van het ‘rugcentrum Barendrecht’. Sinds 2015 werkt Lisette bij ons in de praktijk. Lisette woont met haar man en 2 kinderen in Dordrecht. Lisette is aanwezig op donderdag en vrijdag.

 

 

 

Elly Stolk

Elly heeft Hilde tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen binnen de praktijk. Sinds April 2016 werkt Elly vast in dienst bij ons in de praktijk. Ze is aanwezig op maandag, woensdag en zaterdag.

 

Massage Therapeut

Lydia Venix

Lydia is Massagetherapeut. De mogelijkheden worden per klant zorgvuldig afgewogen waarbij de klassieke en energetische massages het uitgangspunt kunnen zijn om een oorzaak van een klacht therapeutisch aan te pakken. Zij beheerst tevens Lymfedrainage methode Vodder waarbij klachten mbt vochtophopingen zoals bijvoorbeeld bij lipoedeem aanvullend behandeld kunnen worden. Lydia is tevens Levenscoach wat voor de klanten de mogelijkheid biedt om samen met haar een coachtraject in te gaan om een probleem uit te diepen en op te lossen. Er zijn hiervoor diverse technieken. Op de website www.lydiasmindyourbody.nl kunt u meer informatie vinden. Ze is als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT waardoor het mogelijk is om de behandeling via de ziektekostenverzekering vergoed te krijgen, mits u daarvoorverzekerd bent. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken bent u uiteraardvan harte welkom.