Ons Team

Ons Team

Chiropractoren

Josh Bowman

Dr. Josh Bowman is geboren en opgegroeid in Ohio, USA. Na het afronden van zijn studie in psychologie en Biochemie in 2005 aan Eastern Michigan Universiteit, Ypsilanti, Michigan USA. Is hij gestart aan zijn opleiding als chiropractor aan “Life University College of Chiropractic” in Marietta, Georgia USA, de erkende leider in chiropractische zorg onderwijs. Direct na het behalen van zijn diploma in 2009 is Dr Josh Bowman naar Nederland verhuisd om hier aan de slag te gaan als chiropractor.
Van 2009 tot 2012 heeft Dr. Josh Bowman gewerkt in “Rugcentrum Barendrecht”.
Vanaf januari 2013 heeft Dr. Josh Bowman de praktijk overgenomen en het “Bowman Chiropractie” genoemd.

 

 

Vanessa Moorcroft

Vanessa MoorcroftVanessa is geboren in Zuid- Afrika waar zij ook haar studie tot chiropractor heeft behaald aan de universiteit van Johannesburg in 2013. Na een aantal jaar in Zuid-Afrika te hebben gewerkt onder andere in haar eigen praktijk, heeft zij de stap genomen om naar Nederland de verhuizen.

Vanessa behandelt diverse lichamelijke aandoeningen bij jong en oud. Zij heeft veel affiniteit met het behandelen van baby’s en kinderen. Vanessa is ook zeer bekend met het behandelen van sportblessures  waaronder van dansen.

 

 

Vinicius Girotto

Vinicius komt uit Brazilië en is in februari 2018 met zijn vrouw naar Nederland geëmigreerd. Hij heeft zijn diploma behaald aan de Universidade Feevale – Novo Hamburgo, Brazilië in 2014 al een aantal jaar als chiropractor gewerkt in Brazilie.

Vinicius behandelt diverse klachten bij jong en oud. Naast Portugees spreekt Vinicius vloeiend Engels en goed Nederlands.

 

 

Leonardo Guttler

Leonardo komt net als Vinicius uit Brazilië. In februari 2018 is Leonardo naar Nederland geëmigreerd. Leonardo is in 2005 afgestudeerd aan de Universidade Anhembi Morumbi- Sao Paolo, Brazilië. Naast een opleiding in chiropractie heeft Leonardo ook de opleiding acupunctuur succes vol afgerond. Ook Leonardo behandelt diverse klachten bij jong en oud. Leonardo spreekt Portugees, Engels en Nederlands.

 

Assistentes

Hilde Bowman

Hilde is sinds januari 2013 werkzaam in de praktijk in Barendrecht. Toen Josh de praktijk overnam heeft Hilde haar baan opgezegd en zijn zij samen in de gaan werken. Ondertussen is het team uitgebreid met chiropractor en meerdere assistentes.

Hilde werkt op de dinsdag, donderdag en zaterdag.

 

 

 

 

Lisette Mol

Lisette Mol heeft voorheen al eerder samen gewerkt met Josh ten tijde van het ‘rugcentrum Barendrecht’. Sinds 2015 werkt Lisette bij ons in de praktijk. Lisette woont met haar man en 2 kinderen in Dordrecht. Lisette is aanwezig op donderdag en vrijdag.

 

 

 

Elly Stolk

Elly heeft Hilde tijdens haar zwangerschapsverlof vervangen binnen de praktijk. Sinds April 2016 werkt Elly vast in dienst bij ons in de praktijk. Ze is aanwezig op maandag, woensdag en zaterdag.

Ellen Bosman

Vanaf 1 mei zit Ellen achter de balie, Ellen heeft al eerder gewerkt bij een chiropractie praktijk in Gorinchem. Ellen woont met haar gezin in Zwijndrecht. Ellen werkt op de dinsdag, woensdag en vrijdagochtend.

 

 

Massage Therapeut

Lydia Venix

Lydia is Massagetherapeut. De mogelijkheden worden per klant zorgvuldig afgewogen waarbij de klassieke en energetische massages het uitgangspunt kunnen zijn om een oorzaak van een klacht therapeutisch aan te pakken. Zij beheerst tevens Lymfedrainage methode Vodder waarbij klachten mbt vochtophopingen zoals bijvoorbeeld bij lipoedeem aanvullend behandeld kunnen worden. Lydia is tevens Levenscoach wat voor de klanten de mogelijkheid biedt om samen met haar een coachtraject in te gaan om een probleem uit te diepen en op te lossen. Er zijn hiervoor diverse technieken. Op de website www.lydiasmindyourbody.nl kunt u meer informatie vinden. Ze is als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT waardoor het mogelijk is om de behandeling via de ziektekostenverzekering vergoed te krijgen, mits u daarvoorverzekerd bent. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken bent u uiteraardvan harte welkom.