Recensies

Hier kunt u feedback geven en uw ervaringen delen over onze praktijk.

Comments ( 19 )

 • Pia Wijngaarde

  Geopereerd aan mijn teen, gips te strak gezeten. Pijnpoli heeft gediagnosticeerd dystrofie. Na pijnstillers etc was ik uitbehandeld. Pijn was soms ondragelijk. Mijn dochter rade mij aan om een afspraak te maken bij Bowman chiropractie. Na een paar keer behandeld te zijn door Chace Batty en goede tips gekregen over bewegen en supplementen weer zelfvertrouwen gekregen. Ben nu zonder medicatie, mijn vertrouwen is weer terug en gaat de goede kant op. Begeleiding en benadering is fantastisch. Ben erg blij dat ik de raad van mijn dochter heb aangenomen. Dankjewel Chace!!!

  • Margareth Gouma

   Bij Tom Grimes geweest voor mijn rug. Wat een fantastische lieve man. En zeer kundig. Ook het andere personeel heel vriendelijk en begripvol. Ik ga hier zeker (indien nodig) weer naar toe. Bedankt Bowman !!!

 • Annemarie

  Jaren last van nek en schouderklachten met misselijkheid en overgeven als gevolg. Niets hielp. In 2019 bij Vinicius in behandeling gekomen en sindsdien zijn de klachten vrijwel verdwenen. Nu kom ik nog om de paar maanden voor onderhoud. Aanvankelijk was ik bang voor behandeling van mijn nek. Maar door de rustige, deskundige benadering van Vinicius was mijn vertrouwen snel gewonnen. Voor mij geen andere therapie meer.

 • Henk van der Heide

  Wat een vakvrouw Vanessa,
  Welke klacht het lichaamlijk ook is ze vind bij mij altijd de oplossing. En altijd vriendelijk met een praatje. Eigenlijk met mijn werkzaamheden als schilder en hardlopen is een periodieke behandeling wel nodig, schiet er vaker bij in dan ik zelf wil. Vaker bij haar op bezoek houd je lijf in orde.

 • Annemarie diks

  Al vanaf de start van Bowman praktijk al patiënt.
  Heb jaren last gehad van migraine na een foto is ontdekt dat mijn atlas scheef stond.
  Na eens in de 4 a 5 weken bij Josh gekomen geen last meer van migraine.
  Ben een heel gelukkig mens.

 • Marijke

  Zeker 40 jaar lang 3 x per week een stevige hoofdpijn gehad, heel veel pijnstillers geslikt. Vele afspraken af moeten zeggen.
  Na 2 behandelingen was het weg, ik ben nu zeker 12 jaar verder en heb niet meer die verschrikkelijke hoofdpijn gehad. Onvoorstelbaar deze mensen hebben goud in hun handen. Mijn leven is compleet veranderd. Ik voel me een gelukkig mens.

 • Jeanette Tros

  De ironie van ouder worden is voor iedereen pijnlijk waar,
  Heb je net je hoofd en huis op orde valt je lichaam uit elkaar.
  Maar wees niet bang er is geen gevaar,
  Bij mij zet team Bowman elke 8 weken alles netjes in elkaar!
  Op deze manier kan ik fietsen, feesten en werken,
  Want als ik iets ga merken,
  Of er kraakt iets of er zit iets scheef,
  dan ben ik schijnbaar al veel te lang niet geweest!!

  Bedankt voor de goede behandelingen!
  groet Jeanette Tros

 • Marina

  Josh is een geweldige professional!
  Prettige chiropractor die je meteen thuis doet voelen. Hij geeft een goede behandeling die effect heeft.
  Luistert en neemt de patiënt serieus.
  Geeft uitleg over de behandeling en duidelijke oefeningen voor thuis.
  Er is heel goede/ professionele kennis aanwezig!
  Super geholpen thanks keep it up!
  Ik zou iedereen een chiropractor als Josh Bowman gunnen!

 • Hans Barendrecht

  Kruipend naar binnen lopend naar buiten,wat een tovenaar. Ga elke 3 maanden preventief !

 • Chantal Schutte

  Wij komen bij Vinicius en zijn erg blij met zijn behandelingen. Nadat ik naar meerdere oplossingen heb gezocht ben ik bij chiropractie terecht gekomen en zou geen andere behandeling meer willen. Ik heb zelden meer last van mijn rug en bekken en als ik last heb mag ik langs komen voor onderhoud en ben ik daarna weer helemaal top! Ik zou dit iedereen aanraden, probeer het en je bent verkocht.

 • Tim

  Josh is een held. Niemand kon mij helpen met mijn rugklachten(fysio, manueel therapeut, osteopaat,ziekenhuis, huisarts) , maar deze man lukt het gewoon dat ik weer normaal door het leven kan gaan. Naast een goede behandeling is het een zeer aardige man. De held van mijn leven! een betere (wonder)dokter krijg je niet in Rotterdam en omstreken.

 • Marijke

  Ben blij met deze man, hij heeft goud in zijn handen. Heb zeker 35 jaar 4x per week hoofdpijn gehad, kon ook moeilijk afspraken maken ivm hoofdpijn. Na een paar behandelingen heb ik geen klachten meer! Josh bedankt je bent geweldig.

 • Lau vissers

  Ik kan niet anders zeggen dat josh bowman een goede gyropractor is…..door mijn werk heb ik soms last van de onderrug en ga dan naar josh toe….ik kom al 6 jaar bij hem en zal dat ook de rest van mijn leven blijven doen…ben zeer tevreden met josh

 • Nora Hagen-de Vroet

  Sinds twee jaar word ik succesvol behandeld bij Josh. Ik kwam met lage rugpijn en pijn in de nek/schouder. Al na 1 behandeling ging het beter en nu ik om de 8 weken ga, gaat het zelfs prima. Voor “onderhoud” ga ik met regelmaat en ik ben zeer tevreden!

 • Helen Danopoulos

  Een complicatie, de afgelopen jaren sluipend ontstaan, tot het echt verkeerd gaat. Door mijn huidtherapeute naar Josh Bowman gestuurd. Dit was april 2015. Na een eerste up-date, waarbij gekeken wordt, waar het mis zit, bepaalt Josh zijn behandeling. Wel stelde hij, dat ondanks zijn ervaring, ik er niet vanuit mocht gaan, door middel van een vingerknip weer de sirtaki zou dansen. Toch, nu, sinds een aantal weken merken mijn echtgenoot en kinderen duidelijke verbetering.De pijn is voornamelijk weg en dat is al heel fijn. In het begin leek het erop, of ik dagelijks uren sportte, de spieren die niet meer naar behoren functioneerden, werden nu aan ‘t werk gezet en tja, dat is voelbaar. Ik zal Ester voor haar advies en Josh voor de behandeling eeuwig dankbaar zijn.

 • Jonker

  Zolang hij in Barendrecht zit, ben ik een regelmatige klant. Niet alleen de behandeling, maar ook de persoonlijke benadering is uitstekend.
  De afstand van uit Zeeland heb ik er dan ook graag voor over.

 • Mijn ervaring bij Joshua Bowman:
  Ongeveer 2 jaar geleden liep ik al enige tijd bij een fysiotherapeut vanwege een zeer pijnlijke nek/schouder/bovenarm. Bij de fysiotherapeut werd er steeds meer gesproken over “je moet er maar mee leren leven” maar dat zag ik echt niet zitten. Ik kon toen mijn arm niet verder dan ongeveer 10cm optillen en had constant pijn in mijn arm en nek. Dus toen ik een advertentie tegenkwam van het rugcentrum dacht ik eigenlijk, ach baat het niet, veel slechter dan dit kan het ook niet worden. Bij het eerste bezoek aan Joshua zei hij aan het einde van het consult “over 2 weken heb je geen pijn meer”…. Ik heb hem direct voor gek verklaard, ik had al ruim 3/4 jaar dagelijks pijn ! Maar nee hoor, hij was bloedserieus, maar ik bleef sceptisch. Maar ik moet hem nageven, hij is een man naar zijn woord, na 2 weken en 6 behandelingen kon ik mijn arm weer helemaal pijnloos optillen en kon ik mijn nek verder draaien dan ooit tevoren. Sinds die tijd ga ik, samen met mijn man die ik ook “verslaafd” heb gemaakt, elke 6 tot 8 weken voor een update. Elke keer is het weer een klein feestje, de behandeling is soms wel wat pijnlijk, maar daarna is het of ik op wolkjes loop. Joshua is in mijn ogen een echte vakman, ik hoef hem meestal niet eens te vertellen waar en wat er zeer doet, hij vind het zelf !

 • Dhr. V. Barendrecht

  Ik kom al sinds twee jaar regelmatig bij Josh Bowman in zijn praktijk. Met mijn nagenoeg versleten rechterheup heeft hij er voor gezorgd dat ik nog geen nieuwe heup hoef te nemen. Eens in de zoveel tijd word ik “recht” gezet en verminderen de klachten zodanig, dat ik weer normaal kan functioneren.
  Erg prettig is dat als ik bel voor een afspraak als ik klachten heb, ik bijna altijd direct terecht kan en nooit lang hoef te wachten. Josh is een vakbekwame zeer behulpzame chiropractor die altijd tijd voor me maakt en mijn klachten tot het minimum beperkt. Ik heb al meerdere kennissen naar hem doorverwezen.

 • Mevr. van Zeijl

  Josh is in Dordrecht begonnen als chiropractor. Hij was nog maar net in Nederland, toen ik bij hem onder behandeling kwam. Ik had een nekhernia en door de huisarts naar de chiropractor verwezen. Ik heb heel veel baat bij de behandelingen. Toen Josh naar Barendrecht ging, kwam ik bij zijn opvolgster. Nu, dat ging hem niet worden. Josh was daar al bang voor en had al gezegd, dat ik bij hem in Barendrecht terecht kon. Zo gedaan en ik rijd nu iedere 6 weken naar Barendrecht. Ik kom hier niet meer vanaf, volgens de huisarts. Als ik niet meer naar Josh zou gaan, kan ik binnen een paar jaar mijn nek niet meer bewegen. En daar heb ik geen zin in, dus de ritjes naar Barendrecht heb ik er wel voor over. Als ik bij Josh ben geweest, voel ik mij weer een stuk beter. Ook mijn man en dochter komen bij Bowman Chiropractie.
  Ik ben heel blij met Josh en hoop dat hij hier niet weggaat. Josh, bedankt voor alle goede behandelingen. Je bent voor mij goud waard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *