Feedback

Hier kunt u feedback geven en uw ervaringen delen over onze praktijk.

20 comments on “Feedback
 1. Mevr. van Zeijl says:

  Josh is in Dordrecht begonnen als chiropractor. Hij was nog maar net in Nederland, toen ik bij hem onder behandeling kwam. Ik had een nekhernia en door de huisarts naar de chiropractor verwezen. Ik heb heel veel baat bij de behandelingen. Toen Josh naar Barendrecht ging, kwam ik bij zijn opvolgster. Nu, dat ging hem niet worden. Josh was daar al bang voor en had al gezegd, dat ik bij hem in Barendrecht terecht kon. Zo gedaan en ik rijd nu iedere 6 weken naar Barendrecht. Ik kom hier niet meer vanaf, volgens de huisarts. Als ik niet meer naar Josh zou gaan, kan ik binnen een paar jaar mijn nek niet meer bewegen. En daar heb ik geen zin in, dus de ritjes naar Barendrecht heb ik er wel voor over. Als ik bij Josh ben geweest, voel ik mij weer een stuk beter. Ook mijn man en dochter komen bij Bowman Chiropractie.
  Ik ben heel blij met Josh en hoop dat hij hier niet weggaat. Josh, bedankt voor alle goede behandelingen. Je bent voor mij goud waard.

 2. Dhr. V. Barendrecht says:

  Ik kom al sinds twee jaar regelmatig bij Josh Bowman in zijn praktijk. Met mijn nagenoeg versleten rechterheup heeft hij er voor gezorgd dat ik nog geen nieuwe heup hoef te nemen. Eens in de zoveel tijd word ik “recht” gezet en verminderen de klachten zodanig, dat ik weer normaal kan functioneren.
  Erg prettig is dat als ik bel voor een afspraak als ik klachten heb, ik bijna altijd direct terecht kan en nooit lang hoef te wachten. Josh is een vakbekwame zeer behulpzame chiropractor die altijd tijd voor me maakt en mijn klachten tot het minimum beperkt. Ik heb al meerdere kennissen naar hem doorverwezen.

 3. Natasja Spek, Barendrecht says:

  Mijn ervaring bij Joshua Bowman:
  Ongeveer 2 jaar geleden liep ik al enige tijd bij een fysiotherapeut vanwege een zeer pijnlijke nek/schouder/bovenarm. Bij de fysiotherapeut werd er steeds meer gesproken over “je moet er maar mee leren leven” maar dat zag ik echt niet zitten. Ik kon toen mijn arm niet verder dan ongeveer 10cm optillen en had constant pijn in mijn arm en nek. Dus toen ik een advertentie tegenkwam van het rugcentrum dacht ik eigenlijk, ach baat het niet, veel slechter dan dit kan het ook niet worden. Bij het eerste bezoek aan Joshua zei hij aan het einde van het consult “over 2 weken heb je geen pijn meer”…. Ik heb hem direct voor gek verklaard, ik had al ruim 3/4 jaar dagelijks pijn ! Maar nee hoor, hij was bloedserieus, maar ik bleef sceptisch. Maar ik moet hem nageven, hij is een man naar zijn woord, na 2 weken en 6 behandelingen kon ik mijn arm weer helemaal pijnloos optillen en kon ik mijn nek verder draaien dan ooit tevoren. Sinds die tijd ga ik, samen met mijn man die ik ook “verslaafd” heb gemaakt, elke 6 tot 8 weken voor een update. Elke keer is het weer een klein feestje, de behandeling is soms wel wat pijnlijk, maar daarna is het of ik op wolkjes loop. Joshua is in mijn ogen een echte vakman, ik hoef hem meestal niet eens te vertellen waar en wat er zeer doet, hij vind het zelf !

 4. Jonker says:

  Zolang hij in Barendrecht zit, ben ik een regelmatige klant. Niet alleen de behandeling, maar ook de persoonlijke benadering is uitstekend.
  De afstand van uit Zeeland heb ik er dan ook graag voor over.

 5. Helen Danopoulos says:

  Een complicatie, de afgelopen jaren sluipend ontstaan, tot het echt verkeerd gaat. Door mijn huidtherapeute naar Josh Bowman gestuurd. Dit was april 2015. Na een eerste up-date, waarbij gekeken wordt, waar het mis zit, bepaalt Josh zijn behandeling. Wel stelde hij, dat ondanks zijn ervaring, ik er niet vanuit mocht gaan, door middel van een vingerknip weer de sirtaki zou dansen. Toch, nu, sinds een aantal weken merken mijn echtgenoot en kinderen duidelijke verbetering.De pijn is voornamelijk weg en dat is al heel fijn. In het begin leek het erop, of ik dagelijks uren sportte, de spieren die niet meer naar behoren functioneerden, werden nu aan ‘t werk gezet en tja, dat is voelbaar. Ik zal Ester voor haar advies en Josh voor de behandeling eeuwig dankbaar zijn.

 6. Nora Hagen-de Vroet says:

  Sinds twee jaar word ik succesvol behandeld bij Josh. Ik kwam met lage rugpijn en pijn in de nek/schouder. Al na 1 behandeling ging het beter en nu ik om de 8 weken ga, gaat het zelfs prima. Voor “onderhoud” ga ik met regelmaat en ik ben zeer tevreden!

 7. Lau vissers says:

  Ik kan niet anders zeggen dat josh bowman een goede gyropractor is…..door mijn werk heb ik soms last van de onderrug en ga dan naar josh toe….ik kom al 6 jaar bij hem en zal dat ook de rest van mijn leven blijven doen…ben zeer tevreden met josh

 8. G. Ruhulessin says:

  Na 2 weken onder behandeling bij Boran Oosterhaven voor schouderklachten waar ik al maanden mee liep kan ik me weer soepeltjes bewegen zonder pijnklachten. Nooit gedacht dat ik zo snel zou genezen.

 9. Marijke says:

  Ben blij met deze man, hij heeft goud in zijn handen. Heb zeker 35 jaar 4x per week hoofdpijn gehad, kon ook moeilijk afspraken maken ivm hoofdpijn. Na een paar behandelingen heb ik geen klachten meer! Josh bedankt je bent geweldig.

 10. Tim says:

  Josh is een held. Niemand kon mij helpen met mijn rugklachten(fysio, manueel therapeut, osteopaat,ziekenhuis, huisarts) , maar deze man lukt het gewoon dat ik weer normaal door het leven kan gaan. Naast een goede behandeling is het een zeer aardige man. De held van mijn leven! een betere (wonder)dokter krijg je niet in Rotterdam en omstreken.

 11. Jeffrey Keijzer says:

  Na een jaar of 2 aan steeds erger wordende bovenrug klachten in 1 klap verlost van mijn rugpijn. Resultaat is boven verwachting. Helemaal top! Ik voelde me direct begrepen en ben ook direct direct geholpen. Hier had ik veel eerder langs moeten komen! Voor mij kunnen ze niet meer stuk! Vanessa, bedankt!

 12. fam. Starke says:

  Een top chiropractor! Zorgvuldig, betrokken en een heel goed gevoel over waar precies het probleem zit. Niets dan goede ervaringen met deze chiropractor. Mijn man en ik komen al jaren bij hem (vanaf dat hij in Nederland begon).

 13. Frank Koppenaal says:

  Na anderhalf jaar pijn in nek, schouder en arm, achteraf door een nekhernia, 15 physiobehandelingen, evenveel dry needling behandelingen en onderzoeken in Maasstad bij Josh terecht gekomen.
  Hij vondt mij een moeilijk geval, maasstad had mij al een nekoperatie voorgesteld.
  Josh stelde voor de uitdaging aan te gaan, wanneer ik na 4 sessies geen verbetering zou voelen er mee te stoppen.
  Na de eerste behandeling veel pijn maar ook verbetering . Na een behandeling of 6 was er echt verbetering voelbaar, niet over maar wel langere periodes draagbaar.
  Mijn nek en schouder werden steeds soepeler en nu zelfs zacht.
  Nu volledig pijnvrij!
  Ik ga nog om de 6 A 7 weken voor “onderhoud” en omdat het gewoon prettig is.
  Ik vindt het nog steeds onvoorstelbaar, wat een kundig en plezierig mens is Josh.
  Bedankt Josh, je hebt mij een hoop pijn en een nekoperatie bespaard!

 14. aad groeneweg says:

  Ik kom al jaren bij Josh in Barendrecht.Ik had vreselijk last van mijn nek en rug.Fysio hielp geen ene moer.
  Omdat ik dacht dat ik een verwijsbrief voor chiroprator van de huisarts nodig had en heel weinig vertrouwen in die vrouwelijke huisarts had, heeft het een jaar geduurd voor ik naar haar op consult ging.
  Advies van haar probeer Mensendieck.Aangezien ik enkele malen in de week in de fitness trainde vond dat geen best advies.Ik heb nu een andere huisarts gekozen.De pijn werd zo erg,ik moest ‘s nachts voor mezelf overleggen hoe kom ik op mijn andere zij te liggen.Als dat eindelijk was gelukt kon ik weer verder slapen tot die kant zoveel pijn opleverde dat ik weer wakker werd.Tenslotte bij Josh terecht gekomen.Na 2 behandelingen kon ik mij tijdens de slaap automatisch omdraaien.Na 4 behandelingen na 2 weken hoefde ik maar eens in de 7 weken een APK te ondergaan.
  Hij heeft mij ook goede adviezen gegeven na een val over dry-needling en bij een schouderblessure over shockwave therapie en een echoscan wat een goede oplossing was.Josh is iemand die altijd het allerbeste wil door enorm veel kennis te vergaren.Hij stelt hoge eisen aan hemzelf maar ook aan zijn medewerkers.
  Als hij het niet kan behandelingen zegt hij dat ook.Ik beveel hem bij iedereen aan.

 15. Michael says:

  Beste allen,
  Ik loop al een tijd met rugklachten en vandaag ben ik bij Josh in Barendrecht behandeld.
  Josh heeft bij bij een algemene check uitgevoerd stand van heupen en wervels van mijn rug en nek.
  Mijn ervaring bij Josh is uitstekend.
  Zeer vriendelijk en weet precies waar die mee bezig is.
  Na mijn behandeling liep ik al gelijk met goede resultaat de deur uit.
  Bedankt Josh !

 16. Marijke says:

  Ik heb zeker 40 jaar lang 3 a 4x per week hoofdpijn gehad en heel wat pillen geslikt!
  Na een paar behandelingen was ik er volledig vanaf! Joshua heeft goud in zijn handen wat een vakman.

 17. Fiona says:

  Na 3 weken bij verschillende fysio’s onder behandeling te hebben gestaan voor mijn bekken / onderrugpijn zonder resultaat, op advies van collega’s een afspraak gemaakt met deze praktijk. Ik wist niet precies wat te verwachten en was er ook een beetje huiverig voor, maar door de goede uitleg en begeleiding door Vinicius Girotto gelijk gerustgesteld. De behandeling zelf is ook erg goed bevallen. Ik kan iedereen een behandeling bij Vinicius aanraden. Ik had gelijk het idee dat hij precies doorhad wat bij mij de pijn veroorzaakte en hoe hij dit moest verhelpen. Na mijn behandeling zijn de pijnklachten gelijk verdwenen en liep ik vrolijk de deur uit.
  Bedankt Vinicius!!

 18. bert.assems says:

  Hallo allemaal,

  Ik ben de afgelopen twee weken weer eens voor een paar behandelingen bij Vinicius geweest.
  Had de laatste tijd last van mijn nek en onderrug. Na een behandeling was ik van de pijn af, dus ik ben zeer tevreden hierover. Daarna nog een keer terug geweest voor nogmaals een check-up, maar alles zat nog goed.

  Vr.gr. Bert Assems

 19. Geert Bruin says:

  Ik kom al bij Josh zalang als hij zijn praktijk in Barendrecht heeft. Ik heb altijd veel rug- en schouderklachten gehad. Met de behandelingenen en adviezen van Josh blijf ik mobiel en bijna pijnvrij. Zonder zijn behandelingen was ik nu ongetwijfeld een chronisch pijnpatient.
  Josh werkt holistisch, hij kijkt naar mijn hele lichaam. Daarnaast verdiept hij zich in alle nieuwe ontwikkelingen in zijn vak, waardoor hij steeds beter wordt! Daarnaast is hij ook nog eens de liefste chiropractor van Barendrecht. Overigens ademt de hele praktijk een prettige en vriendelijke sfeer uit.
  Ga zo door lieve mensen ik zou jullie graag nomineren voor beste chiropractie praktijk van het jaar. ❤

 20. Willeke says:

  Ik word voor mijn rug behandeld door Leonardo. In 1 woord top! Een hele sympathieke man die zo zijn best doet om alles uit te leggen. Met handen voeten. Soms wat lastig te verstaan maar gewoon geduld. Hij heeft mij echr verser geholpen. Voor mij een topper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.