Tarieven + vergoeding

De eerste behandeling duurt 40-50 minuten. Wij vragen u om voorafgaand een persoonlijke vragenlijst in te vullen over uw klachten. Deze zal samen met de chiropractor worden doorgenomen tijdens de eerste behandeling. Deze vragenlijst wordt vertrouwelijk en met zorg behandeld.

Eerste Afspraak & Behandeling
€68,-
Vervolg Afspraken
€58,-
Afspraken Tot 18 jaar
€50,-
Screening
Gratis

Weet u niet zeker of u bij ons aan het juiste adres bent, heeft u misschien nog vragen aan de chiropractor over de klachten of wilt u een uitslag, MRI of röntgenfoto bespreken maak dan een afspraak voor een screening. Dit is een afspraak van 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Tijdens de screening kunt u kennis maken met de chiropractor en is er gelegenheid om de klachten te bespreken. Tijdens de screening wordt er nog niet behandeld.
U kunt in de praktijk via Pin betalen. Het is gebruikelijk na afloop van de behandeling deze bij de assistente te voldoen. U krijgt een kwitantie mee, deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze zal (indien u aanvullend verzekerd bent) de behandeling aan u vergoeden. Chiropractische behandelingen vallen buiten uw eigen risico. Weten of u verzekerd bent voor chiropractische zorg? Bekijk het overzicht van vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij NCA en SCN