Ons Team

Ons team

Het team van Bowman Chiropractie verwelkomt u graag in de praktijk.

Wij helpen u graag.

Natasha Flemmer

Chiropractor

Natasha komt uit Zuid-Afrika heeft de studie tot chiropractor met succes afgerond aan de Universiteit van Johannesburg. Natasha heeft een grote interesse in anatomie en heeft hierdoor besloten de studie tot chiropractor te gaan volgen. Natasha heeft een groot hart voor dieren en heeft naast haar studie een jaar lang gewerkt als chiropractor voor dieren in het Verenigd Koninkrijk. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan zowel met de bijzondere resultaten bij dieren als met mensen.

Natasha is  reislustig en is samen met haar partner naar Nederland geëmigreerd, zij behandelt uiteenlopende klachten. Natasha spreekt vloeiend Engels en goed Nederlands

Chace Batty

Chiropractor

Chace Batty komt uit Zuid-Afrika en heeft met succes zijn studie tot chiropractor afgerond aan de universiteit van Johannesburg. Chace is in 2018 naar Nederland verhuisd en heeft eerder in een praktijk in Weert gewerkt. Chace heeft zelf veel affiniteit met sport en beoefend ook meerdere sporten.

Josh Bowman

Chiropractor

Allereerst wil Josh iedereen bedanken voor de bijzondere en intieme samenwerking de afgelopen 10 jaar. Onze trouwe patiënten zijn de drijfveer achter het succes van Bowman Chiropractie. Meer en meer mensen worden zich bewust van het belang van een goed functionerend lichaam.

In 10 jaar tijd is Bowman Chiropractie uitgegroeid tot een praktijk waar iedereen zich welkom en gehoord voelt. Wij hebben een team van uitstekende chiropractoren en toegewijde assistentes die zich iedere dag weer voor 100% inzetten voor de patiënten.

Voor mij is nu de tijd gekomen om op avontuur te gaan, ik vertrek per januari 2022 naar Amerika. Ik blijf op de achtergrond nauw betrokken bij de praktijk. Ik heb er alle vertrouwen in dat alle patiënten in goede handen zijn bij Vinicius, Vanessa, Chace en Natasha samen met de ondersteuning van Lisette, Elly en Jacqueline en de praktijk goed zullen voortzetten.

Per december stopt Josh met het behandelen van patiënten in de praktijk. Onze chiropractoren staan voor u klaar en zijn enthousiast om de zorg voort te zetten.

Vanessa Moorcroft

Chiropractor

Vanessa was in haar thuisland, Zuid-Afrika, een bachelors in wetenschap aan het studeren, toen zij voor het eerst in aanraking kwam met een chiropractor. Zij had zelf jarenlange klachten van migraine en hoofdpijn. Zij had zo veel baat bij de behandeling dat zij besloot om zelf chiropractie te gaan studeren. Door op een natuurlijke wijze van haar klachten af te komen was voor haar zo’n opluchting dat zij dat wilde gebruiken om andere mensen ook te helpen. Hiervoor is zij dan ook in 2013 met een Mastersgraad in chiropractie, aan de universiteit van Johannesburg afgestudeerd.Door haar liefde voor de natuur, rondreizen en verkennen, heeft zij samen met haar partner besloten te verhuizen naar Nederland. Zij zag het als een fantastische kans voor de verdere uitbreiding van haar kennis en technieken als chiropractor.

Vanessa behandelt patiënten van alle leeftijden en heeft verder een passie voor de behandeling van baby’s en kinderen. Zij is een liefhebber van diverse soorten dans en maakt in haar vrije tijd ook heel graag wandelingen in de natuur en geniet zij van vegetarisch koken.

Vinicius Girotto

Chiropractor

Vinicius is geboren en getogen in Brazilië en emigreerde in februari 2018 met zijn vrouw naar Nederland. Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in buitenactiviteiten, gezondheid, welzijn en sport, waaronder met name voetbal, hardlopen, taekwondo en momenteel fietsen.

Op de leeftijd van 19, werd hij toegelaten in het College van Chiropractie aan de Feevale Universiteit – in de stad Novo Hamburgo, Brazilië, gedurende een 5-jarige opleiding. Later begon hij ook aan de universiteit te werken. Dit was de eerste universiteit die de chiropractische opleiding in het land organiseerde in samenwerking met een Amerikaanse chiropractische universiteit sinds 2000. Tijdens zijn chiropractische training nam hij deel aan verschillende cursussen met verschillende technieken die gericht zijn op het verbeteren van de bewegingen en functionaliteit van het lichaam.

Na zijn afstuderen in 2014 werkte hij in zijn eigen privékliniek, evenals in het openbare gezondheidsstelsel in Brazilië. Voor voetbalteams en tijdens hardloopwedstrijden verzorgde Vinicius de chiropractische behandelingen. Vinicius behandelt dan ook verschillende klachten voor jong en oud.

Buiten de kliniek zijn zijn belangrijkste hobby’s fietsen, nieuwe steden leren kennen en ontdekken, tijd doorbrengen met familie en vrienden, muziek en gastronomie.

Naast Portugees spreekt Vinicius vloeiend Engels en goed Nederlands.