Ons Team

Ons team

Het team van Bowman Chiropractie verwelkomt u graag in de praktijk.

Wij helpen u graag.

Natasha Flemmer

Chiropractor

Natasha Flemmer

Chiropractor

Natasha komt uit Zuid-Afrika, ze  heeft de studie tot chiropractor met succes afgerond aan de Universiteit van Johannesburg. Natasha had een grote interesse in anatomie en heeft hierdoor besloten de studie tot chiropractor te gaan volgen.

Natasha heeft een groot hart voor dieren en heeft naast haar studie een jaar lang gewerkt als chiropractor voor dieren in het Verenigd Koninkrijk. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan, met zowel bijzondere resultaten bij dieren als met mensen.

Natasha is reislustig en is samen met haar partner naar Nederland geëmigreerd. Ze  behandelt uiteenlopende klachten ,  spreekt vloeiend Engels en goed Nederlands

Chace Batty

Chiropractor

Chace Batty komt uit Zuid-Afrika en heeft met succes zijn studie tot chiropractor afgerond aan de universiteit van Johannesburg. Chace is in 2018 naar Nederland verhuisd en heeft eerder in een praktijk in Weert gewerkt. Chace heeft zelf veel affiniteit met sport en beoefend ook meerdere sporten.

Gillian

Chiropractor

Gillian is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Johannesburg, Zuid-Afrika als chiropractor. Zij heeft in 2017 haar Internationaal Certificaat in Sport Chiropractie succesvol afgerond.

Gillian heeft voordat zij in 2022 naar Nederland is geëmigreerd, in haar eigen praktijk in Zuid-Afrika als chiropractor gewerkt.

Gillian is een echte sportvrouw, zij zat in het Zuid-Afrikaanse cheerleading team en mocht tweemaal Zuid-Afrika vertegenwoordigen tijdens de World Cheerleading Championships. Haar liefde voor sport heeft haar ook bij chiropractie gebracht. Vanaf jongs af aan is ze onder behandeling geweest bij een chiropractor om haar lichaam in topvorm te houden.

Tom Grimes

Chiropractor

Ontmoet onze nieuwe chiropractor Tom Grimes.

Tom is 28 jaar en komt uit Melbourne, Australië. Zijn passie voor het lichaam en chiropractie zijn begonnen toen hij 15 jaar was. Een blessure aan zijn knie weerhield hem ervan om rugby te spelen. Een chirurg adviseerde een operatie en te stoppen met rugby. Maar dankzij een second opinion van een chiropractor in combinatie met een rehabilitatie proces, herstelde hij van zijn blessure.

Tom is een gepassioneerd chiropractor en behandeld patiënten met allerlei diverse achtergronden.

In zijn vrije tijd houdt Tom van sporten, wandelen, snowboarden, erop uit gaan en een goed bordspel met vrienden.

Tom is druk bezig met het leren van de Nederlandse taal, en hoopt zo snel mogelijk in te burgeren.

Let op! Tom spreekt voor nu voornamelijk in het Engels, hij is hard bezig met het leren van de Nederlandse taal.

Vinicius Girotto

Chiropractor

Vinicius is geboren en getogen in Brazilië en emigreerde in februari 2018 met zijn vrouw naar Nederland. Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in buitenactiviteiten, gezondheid, welzijn en sport, waaronder met name voetbal, hardlopen, taekwondo en momenteel fietsen.

Op de leeftijd van 19 jaar, werd hij toegelaten tot het College van Chiropractie aan de Feevale Universiteit – in de stad Novo Hamburgo, Brazilië, voor een 5-jarige opleiding. Later begon hij ook aan de universiteit te werken. Dit was de eerste universiteit die de chiropractische opleiding in het land organiseerde in samenwerking met een Amerikaanse chiropractische universiteit sinds 2000. Tijdens zijn chiropractische training nam hij deel aan verschillende cursussen met verschillende technieken die gericht zijn op het verbeteren van de bewegingen en functionaliteit van het lichaam.

Na zijn afstuderen in 2014 werkte hij in zijn eigen privékliniek, evenals in het openbare gezondheidsstelsel in Brazilië. Voor voetbalteams en tijdens hardloopwedstrijden verzorgde Vinicius de chiropractische behandelingen. Vinicius behandelt dan ook verschillende klachten voor jong en oud.

Buiten de kliniek zijn zijn belangrijkste hobby’s fietsen, nieuwe steden, leren kennen en ontdekken, tijd doorbrengen met familie en vrienden, muziek en gastronomie.

Naast Portugees spreekt Vinicius vloeiend Engels en goed Nederlands.