Ons Team

Ons team

Het team van Bowman Chiropractie verwelkomt u graag in de praktijk.

Wij helpen u graag.

Natasha Flemmer

Chiropractor

Natasha Flemmer

Chiropractor

Natasha komt uit Zuid-Afrika, ze  heeft de studie tot chiropractor met succes afgerond aan de Universiteit van Johannesburg. Natasha had een grote interesse in anatomie en heeft hierdoor besloten de studie tot chiropractor te gaan volgen.

Natasha heeft een groot hart voor dieren en heeft naast haar studie een jaar lang gewerkt als chiropractor voor dieren in het Verenigd Koninkrijk. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan, met zowel bijzondere resultaten bij dieren als met mensen.

Natasha is reislustig en is samen met haar partner naar Nederland geëmigreerd. Ze  behandelt uiteenlopende klachten ,  spreekt vloeiend Engels en goed Nederlands

Chace Batty

Chiropractor

Chace Batty komt uit Zuid-Afrika en heeft met succes zijn studie tot chiropractor afgerond aan de universiteit van Johannesburg. Chace is in 2018 naar Nederland verhuisd en heeft eerder in een praktijk in Weert gewerkt. Chace heeft zelf veel affiniteit met sport en beoefend ook meerdere sporten.

Gillian

Chiropractor

Gillian is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Johannesburg, Zuid-Afrika als chiropractor. Zij heeft in 2017 haar Internationaal Certificaat in Sport Chiropractie succesvol afgerond.

Gillian heeft voordat zij in 2022 naar Nederland is geëmigreerd, in haar eigen praktijk in Zuid-Afrika als chiropractor gewerkt.

Gillian is een echte sportvrouw, zij zat in het Zuid-Afrikaanse cheerleading team en mocht tweemaal Zuid-Afrika vertegenwoordigen tijdens de World Cheerleading Championships. Haar liefde voor sport heeft haar ook bij chiropractie gebracht. Vanaf jongs af aan is ze onder behandeling geweest bij een chiropractor om haar lichaam in topvorm te houden.

Vanessa Moorcroft

Chiropractor

Vanessa was in haar thuisland, Zuid-Afrika, een bachelors in wetenschap aan het studeren, toen zij voor het eerst in aanraking kwam met een chiropractor. Zij had zelf jarenlange klachten van migraine en hoofdpijn. Zij had zo veel baat bij de behandeling dat zij besloot om zelf chiropractie te gaan studeren. Door op een natuurlijke wijze van haar klachten af te komen was voor haar zo’n opluchting dat zij dat wilde gebruiken om andere mensen ook te helpen. Hiervoor is zij dan ook in 2013 met een Mastergraad in chiropractie, aan de universiteit van Johannesburg afgestudeerd.
Door haar liefde voor de natuur, rondreizen en verkennen, heeft zij samen met haar partner besloten te verhuizen naar Nederland. Zij zag het als een fantastische kans voor de verdere uitbreiding van haar kennis en technieken als chiropractor. Vanessa behandelt patiënten van alle leeftijden en heeft verder een passie voor de behandeling van baby’s en kinderen. Ze  is een liefhebber van diverse soorten dans en maakt in haar vrije tijd ook heel graag wandelingen in de natuur en geniet daarnaast ook van vegetarisch koken.

Vinicius Girotto

Chiropractor

Vinicius is geboren en getogen in Brazilië en emigreerde in februari 2018 met zijn vrouw naar Nederland. Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in buitenactiviteiten, gezondheid, welzijn en sport, waaronder met name voetbal, hardlopen, taekwondo en momenteel fietsen.

Op de leeftijd van 19 jaar, werd hij toegelaten tot het College van Chiropractie aan de Feevale Universiteit – in de stad Novo Hamburgo, Brazilië, voor een 5-jarige opleiding. Later begon hij ook aan de universiteit te werken. Dit was de eerste universiteit die de chiropractische opleiding in het land organiseerde in samenwerking met een Amerikaanse chiropractische universiteit sinds 2000. Tijdens zijn chiropractische training nam hij deel aan verschillende cursussen met verschillende technieken die gericht zijn op het verbeteren van de bewegingen en functionaliteit van het lichaam.

Na zijn afstuderen in 2014 werkte hij in zijn eigen privékliniek, evenals in het openbare gezondheidsstelsel in Brazilië. Voor voetbalteams en tijdens hardloopwedstrijden verzorgde Vinicius de chiropractische behandelingen. Vinicius behandelt dan ook verschillende klachten voor jong en oud.

Buiten de kliniek zijn zijn belangrijkste hobby’s fietsen, nieuwe steden, leren kennen en ontdekken, tijd doorbrengen met familie en vrienden, muziek en gastronomie.

Naast Portugees spreekt Vinicius vloeiend Engels en goed Nederlands.