Mijn verhaal

Hallo allemaal, mijn naam is Josh Bowman.

 

Ik ben een Amerikaan uit een klein dorpje in de staat van Ohio, ik woon sinds juni 2009 in Nederland. Vanaf een jonge leeftijd had ik de wens om andere te helpen en om hier mijn beroep te kunnen maken. Na het behalen van mijn Bachelor in Sciences (richting Biochemie and physiology) op de universiteit van Eastern Michigan, besloot ik mij te concentreren op de Chiropractische studie aan Life Universiteit in Atlanta. Dit was direct een succes. Mijn gehele leven draait om sport, goede voeding en een positieve levenstijl. Chiropractie gaf mij de mogelijkheid om een expert te worden in deze categorien en deze te delen met anderen.

 

Voor mij is chiropractie niet alleen de behandeling van het lichaam om deze de handvatten te bieden om zichzelf te genezen, maar een levenstijl die helpt om ons meer bewust te zijn van ons lichaam met een goede balans van een algehele gezondheid.
Ik ben bevoorrecht en zie het als een eer om u te begeleiden naar een betere algehele gezondheid en functie van het lichaam met de best mogelijke zorg die ik u kan bieden.